Firemní grilování na břehu Vltavy:
Pohoda, skvělé jídlo, magická atmosféra a jeden vrcholný gastronomický zážitek.
Ve středu 12. června jsme zaklapli notebooky, zamkli kanceláře a odpoledne po práci vyrazili do Přístavu 18600, kousek od IBC.
Tady na břehu Vltavy jsme strávili příjemné odpoledne a podvečer v předprázdninové atmosféře.
Čekal nás tam chládek ve stínu vzrostlých stromů, pivo, víno, limo na baru a hlavně grilované pochoutky.
Grilování se ujala Dominika, která přichystala také skvělé saláty – křupavý coleslaw, osvěžující šopák i lehký salát s rukolou.
U grilu pak připravovala dobroty, na které se stála fronta a mizely tak rychle, že je sotva stíhala pokládat na tácy.
A na čem jsme si mohli pochutnat? Plněné portobello žampiony, hermelíny, klobásky, kukuřice, šťavnatá krkovice, jemná krůtí prsa a vynikající čerstvý chleba z karlínského pekařství.
Zlatým hřebem večera se ale stal hovězí flank steak, který se okamžitě stal gastrohitem celé akce.
Čas rychle plynul a se soumrakem získal celý prostor díky světelným řetězům přímo magickou atmosféru. A když k tomu na pódiu začala hrát kapela a zaplnil se taneční parket, nemělo to prostě chybu.
Tenhle letní večer v přírodních kulisách pod širým karlínským nebem byl pro nás příležitostí zastavit se, načerpat energii a uvědomit si, že tým není jen práce, ale i společné chvíle, které nás spojují.
Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě akce, i všem, kteří dorazili a pomohli vytvořit příjemnou atmosféru, na kterou budeme ještě dlouho vzpomínat.
Těšíme se, až si grilování zase brzy zopakujeme!